Захоплюючий геймплей, який завжди з тобою! Портативна ігрова консоль ROG Ally стане ідеальним компаньйоном для тих користувачів, які хочуть завжди мати під рукою колекцію улюблених ігор. Не пропустіть можливість придбати цього неймовірно стильного й потужного малюка за спеціальною “різдвяною” ціною 29 999 грн за максимальну версію Extreme.

Дизайн, що зачаровує

ROG Ally вражає своїм стильним і водночас практичним дизайном, який гарантує комфортну гру. Витончений корпус і вага всього 608 грамів роблять її ідеальним пристроєм для тривалих ігрових сесій, а компактні розміри забезпечують легкість перенесення. Ця ігрова консоль – справжня перлина в асортименті потужних ігрових машин ROG.

Енергія для будь-яких ігор

Оснащений процесором в максимальній конфігурації AMD Ryzen Z1 Extreme з графічним ядром RDNA 3, ROG Ally пропонує найновітніші технології для комфортного геймінгу. Навіть у найвимогливіших іграх ви відчуєте потужність 8 ядер із підтримкою 16 потоків і графічної продуктивності до 8,6 терафлопс. ROG Ally також може похвалитися 16 гігабайтами нової високошвидкісної пам’яті LPDDR5 з частотою 6400 МГц, твердотільним накопичувачем обсягом 512 ГБ з інтерфейсом PCIe Gen 4 і слотом для швидкісних карт пам’яті microSD стандарту UHS-II. Модуль Wi-Fi 6E гарантує надійне з’єднання навіть у перевантажених мережах.

Популярні новини зараз

Терор кожної ночі: як "Шахеди" виснажують ППО

Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна

Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців

Чоловік вирішив одружитися на похороні тещі: "Стояв над труною і подумав..."

Показати ще

Вогняне занурення

Захоплюйтеся вражаючою якістю графіки в кожному кадрі! ROG Ally оснащений неймовірним 7-дюймовим сенсорним дисплеєм із роздільною здатністю Full HD та частотою оновлення 120 Гц. Завдяки технології AMD FreeSync Premium, геймери отримують неперевершений досвід гри без неприємних розривів кадрів. Здатність дисплея відтворювати 100% відтінків колірного простору sRGB означає, що весь ігровий контент виглядатиме на ньому саме так, як задумали розробники ігор. При цьому максимальна яскравість становить 500 кд/м2, тож зображення залишатиметься чітким навіть на яскравому сонці. Міцне скло Corning Gorilla Glass Victus захищає сенсорний екран від повсякденного зносу, зберігаючи його первинний вигляд.

Справжня універсальність

З'єднайте ROG Ally з телевізором і підключіть кілька ігрових контролерів, щоб миттєво перетворити цей пристрій на потужну консоль для гри в компанії з друзями. Або ж підключіть до неї графічну док-станцію XG Mobile, яка може містити відеокарту до NVIDIA GeForce RTX 4090 для ноутбуків, монітор, мишу та клавіатуру, щоб поринути в кіберспортивні ігри чи сучасні ігри у форматі 4K. І головне, ROG Ally – це не просто ігрова консоль для використання вдома, але й ідеальний компаньйон для гри в дорозі.

Завдяки підтримці Windows 11 ви можете грати у будь-які ігри з величезної бібліотеки від різних платформ: Steam, EA App, PC Game Pass, Epic Games, GOG Galaxy 2.0 та інших бібліотек. А завдяки 3-місячній передплаті Xbox Game Pass, ви отримаєте миттєвий доступ до бібліотеки ігор Xbox одразу «з коробки».

Уся ця універсальність має відмінну ціну. Модель ROG Ally з процесором Ryzen Z1 Extreme, 16 ГБ пам’яті і 512-гігабайтним накопичувачем, доступна за спеціальною ціною 29 999 грн тільки до 31 грудня 2023 року, з офіційною гарантією.

Завітайте до унікального світу ігор, де портативність поєднується з потужністю!

Дізнайтеся більше про ROG Ally:

Грай завжди, грай всюди!