Про це він розповів на каналі «UKRAINE THE BEST».

Як розповідає гість програми, він завжди мріяв провести в Україні концерт Мішеля Леграна із Тамарою Гвердцителі. Принагідно він згадує, що спершу бачив їх у Carnegie Hall, але там був маленький склад, лише Мішель і Тамара, але знав, що у нього є естрадно-симфонічний оркестр.

«І вийшло, він дав згоду, приїхав, Тамара приїхала. Єдине – були репетиції із нашим національним симфонічним оркестром 4 дні, і перші 3 дні він сірий був просто, каже, що не звучить. До мене музиканти підходять, духовики, кажуть: «Розумієте, ми академічні музиканти, а він «тидип-тидип-тидип», у нас штриха навіть такого немає». А він мислить по джазовій культурі, поп-музиці, і це не виходило», - розповідає Олександр Злотник.

І ось, згадує експерт, уже остання репетиція перед концертом у Палаці «Україна», дивиться на Мішеля Леграна, а у нього світле обличчя, посміхається, звучить. За словами гостя програми, концертний зал був повний, йому самому навіть місця не був, настільки все було переповнено.

«А потім після концерту Рибчинський до мене підходить і каже: «Сашо, ти знаєш, от я послухав цей концерт і таке враження, що на мене ніби вилили відро святої води, якесь очищення духовне, емоційне після цього концерту». І моя мрія збулася», - зазначає Олександр Злотник.

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Санін розповів, як намагається робити більш елітарним масове кіно.

Також Знай.ua писав про те, що Дорошенко розповів про важливість урбаністичної української культури.