Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Я ненавиджу ходити до стоматолога, але, коли я туди приходжу і вже сідаю у крісло, автоматично відкриваю рот, тому що це потрібно робити. Я вважаю, що дійсно, якщо тут (ред. – у серці) немає нічого, то ти не будеш захищати свою країну. Але ми країна велика і з великим серцем», - підкреслює Георгій Біркадзе.

За словами експерта, багато людей просто не розуміють, як вони можуть допомогти на фронті, адже не кожен повинен брати зброю і йти воювати, у ЗСУ можна служити інакше і давати користь. Наприклад, міркує він, можна бути логістом, працювати на машині, возити щось, готувати їжу для бійців.

Принагідно експерт згадує і про той, що на закритому кордоні процвітає корупція, виникає думка, що, можливо, без цієї заборони корупції би й не було. Тим не менш, констатує він, ми 30 років саджаємо суддів за ґрати, але їх менше не стало і грошей вони беруть так само.

«Якщо сьогодні відкриють кордон, то всі поїдуть, я впевнений. Просто візьмуть і поїдуть, залишиться дуже маленький відсоток. Люди не хочуть розуміти, що сьогодні потрібно бути корисним тут», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Чаленко розповів, чи підтримують закарпатські угорці виступи Орбана проти України.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, чому підняли податки для банків.