Про це вона розповіла на каналі «Особистість з Сергієм Дойком».

«Якщо говорити про те, що ми висвітлюємо, навіть ту ж автівку, ніхто не знає, як це здобувається, як хлопці, які за кордоном перебувають, їдуть шукають ті автівки. Потім ці документи треба готувати, а це час, потім потрібно простояти на митниці», - повідомила Ірина Коломієць.

За словами волонтерки, будь-які збори і будь-які придбання – це величезний обсяг роботи, а люди бачать всього-на-всього відео з результатами в соцмережах. Як зазначила Ірина Коломієць, люди не усвідомлюють, скільки праці й зусиль насправді стоїть за волонтерською діяльністю.

«І коли дають якісь рекомендації, я просто кажу спробувати це зробити, тому що коментувати всі вміють. А от коли треба зробити дійсно справу, то бажання одразу ж зникає, бо це складно або немає часу», - заявила Ірина Коломієць.

Як писав раніше Знай.ua, журналіст Едуард Гльоза повідомив, що в банках й обмінниках будуть приймати зношені чи пошкоджені долари: які умови.

Популярні новини зараз

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що Андрій Новак розповів, чи буде світова економічна криза наступного року: «Борг – це не є проблема».