Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Перше і найголовніше, що відбувається у нашій країні, це те, що гинуть наші люди. Гірше цього нема нічого. Друге – це корупція, яка, на жаль, поки ще не зменшується. Третє – це досі ми не бачимо конкретних кроків щодо отримання грошей, тому що сьогодні наша економіка, наша країна дуже залежить від допомоги», - зазначає Георгій Біркадзе.

Також поганою новиною для нас стало те, констатує експерт, що контрнаступ відбувся не так, як ми очікували. А ми ж, нагадує він, розраховували вже мало не на перемогу, думали, що нам дадуть достатньо зброї, але, на жаль, вийшло не так, хоча партнери могли нас забезпечити.

«Також зерновий коридор, який путін заборонив, на жаль, з Ердоганом. Я дуже був упевнений, що він це питання вирішить, але він написав, що потрібно про це поговорити, та хай йде до біса, до путіна, ми й так можемо постачати. Ситуація на кордоні (ред. – із Польщею), ситуація зі Словаччиною, це також можна додати до поганого», - зазначає Георгій Біркадзе.

Окрім того, нагадує експерт, ми досі не отримали дальнобійні ракети у такій кількості, яка нам потрібна, пообіцяли мільйон патронів, передали 450 тисяч, пообіцяли фінансову допомогу, але поки немає розуміння, обіцяли літаки восени, але ми досі їх чекаємо.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ялі пояснив, чи може невигідна співпраця із Китаєм призвести до незадоволення еліт, олігархів у росії.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, як росія заважає Україні отримувати допомогу від західних партнерів.