Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Хто встановив прослушку у кабінеті Залужного: людина в оточенні, поставлена іноземними партнерами, чи ті, хто бажають посварити нас із партнерами?

Людина, яку звинувачували у, скажімо, якихось гріхах, у якійсь чи зраді, чи якомусь злочині. Бачите, змія сидить у клітці, її спонукали сили різні, західні та інші, аби вона встановила цю прослушку. Все-таки людина більше відноситься до москви, але найняла її людина із західних спецслужб.

Чому я таке протиріччя кажу? Тому що у мене випадають карти Церкви, це більше російська церква, приналежність до неї, тобто людина якимось чином належить до християнства, до православ’я. І цю людину використовують багато спецслужб, тобто це людина, яка і там, і сям, подвійний агент. Вона є якоюсь таємною людиною, що через свої злочини, які прикривається, допомагає тим чи іншим. Але це не постійний агент якоїсь однієї зі сторони конфлікту.

Залужний знав, що у нього прослушка?

Популярні новини зараз

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Він здогадувався, показує П’ятірку мечів – це конфлікт, це протиріччя, і він про них завжди знав, він був у курсі подій. Він знав, що його намагаються контролювати, дізнаватися якусь інформацію. Він був як закритий у клітці.

У розкладі випадає аркан, який показує, що Залужний справді здогадувався про це. Йому навіть намагалися шкодити, і шкодити намагалися різні люди, але він все ж таки одурював їх і вів за собою туди, куди вони не хотіли би прийти.

Як повідомляв Знай.ua, Атаманова розповіла, як мине ця зима і що буде з мобілізацією.

Також Знай.ua писав про те, що Ніранжан розповів, коли буде перелом на фронті.