Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

Як зауважує експерт, коли почалася війна в Ізраїлі, Україна все одно залишилася у топі світових новин, це блискуча робота нашого президента у міжнародних відносинах. На його думку, рівних Зеленському у цьому питанні у нас іще не було, адже за ці 2 роки він чудово провів міжнародний трек і багато чого досягнув.

«Дійсно президент сьогодні живе тим, щоб вирішувати питання війни передусім. Але я вважаю, що у корупції, яка досі сьогодні є у Києві, також винен і наш президент. Тому що наш президент винен у всьому, що відбувається у нашій країні – і в поганому, і гарному» - стверджує Георгій Біркадзе.

Тим не менш, констатує він, тут можна зробити знижку, тому що президент живе війною і не має часу відволікатися на Київ, якщо він це зробить, то у нас не буде зброї. Принагідно експерт нагадує, що росіяни кидають по 20-30 ракет, шахедів щодня, і ми збиваємо, ми маємо дуже круту техніку, і це завдяки нашому президенту і його відносинам із партнерами.

«Ми маємо сьогодні 37,5 гривень за долар, воно стабільне, ми це бачимо, відпустили гнучкий курс, ми не витрачаємо гроші на утримання гривні. Ми сьогодні бачимо, що платоспроможність людей росте, почало відживати будівництво, помешкання стають дорожчими. Тобто ми відчуваємо, що економіка починає запускатися», - розповідає Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 23-29 вересня для всіх знаків Зодіаку: розвиток Козорогів, залежність Дів та розгубленість Раків

Пенсіонери у паніці через нові вимоги: як не втратити останні копійки

Яких захворювань можна уникнути, з'їдаючи по одному банану на день: ви здивуєтеся

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, що з поганих речей цього року ми отримали блокаду на кордоні, недостатню кількість зброї і невизначену ситуацію із фінансовою допомогою.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, що заважає нашим дронам підбивати російську техніку.