Про це він розповів у своєму блозі.

«кремль знову зганьбився у зв'язку з цією новиною з The Wall Street Journal, вислали піскова брехати щось про це, він процитував Тарантіно, як не дивно, хоча Тарантіно зараз воює на боці ізраїльської армії. Він сказав, що це все Pulp Fiction, тобто «Кримінальне чтиво». Але The Wall Street Journal – одне з головних видань світу, одне з найперевіреніших і найдостовірніших видань світу, не країни, а світу», - розповідає Михайло Шейтельман.

Як він констатує, розслідування The Wall Street Journal повідомило світові, що за наказом президента країни проводиться операція, розроблена головою Ради безпеки, у якій вибухає цивільний літак, вбивають пасажирів, ким би вони не були, без суду та слідства, вбивають екіпаж, вбивають бортпровідницю . І все це, наголошує експерт, робить російське керівництво.

«Як ви вважаєте, це посилює шанси на переговори з російським керівництвом? Чи це посилює шанси на те, щоб знести до біса це російське керівництво будь-якими способами? Як ви думаєте, така стаття, опублікована 22 грудня, посилює наші шанси на те, що Конгрес підтримає голосуванням нас?», - розмірковує Михайло Шейтельман.

Принагідно політтехнолог зазначає, що Майкл Джонсон, який начебто трампіст, виступив із різдвяним зверненням до українців особисто. Як він розповідає, новий спікер Конгресу висловив упевненість, що Україна переможе, тощо, сказав нам триматися, і все це начебто натякає на те, що після Нового року наше питання досить швидко опиниться на голосуванні.

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Соскін розповів, чому під час прямої лінії путіна на екрані з'являлися дуже незручні для нього питання щодо війни та інших моментів.

Також Знай.ua писав про те, що Хомутовська розповіла коли ми отримаємо зброю.