Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

У них у росії будь-які коливання будуть, тому що путіна складно буде щоразу показувати, він дуже в поганому стані. Вони його відкачують, реанімують, але з кожним разом там реанімувати нема чого. Двійники – це окей, але хто насправді править? Коли його тіло зовсім перестане функціонувати (а мені здається, що вже перестає), вони показуватимуть двійників, але люди хотітимуть цього справжнього.

Як тільки він перестане функціонувати, почнеться хитання, його перестануть показувати по телику. Так от як тільки не буде цих довгих показних прес-конференцій, які знімають також на зеленці, просто прифотошоплюють людей… Це теж велика постановка, як телешоу.

Щоцно його перестануть показувати і не буде довго жодних новин, почнуться хвилювання. Причому люди вийдуть на вулиці. Вони не вийшли на вулиці, коли почалася війна, вони сиділи та чекали, бо в них там інша ментальність. Але щойно влада перестане давати установки, їм стане страшно.

Я якось писала про роботів, про бот-свідомість. Коли вона отримує команду, вона починає істерику, без команди вона не може існувати. Влада – це, по суті, це головний командний центр, який каже, що сьогодні ми мужні, завтра ми святкуємо, сьогодні міцнішаємо, після завтра щось ще. Напевно, це 2026 рік, це вже кінець. Тоді у них буде цікавий Новий рік. А поки що ілюзія стабільності ще там буде.

Популярні новини зараз

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни"

ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Хомутовська заявила, що у 2024 році ми отримаємо зброю, яку вимагав Залужний, але це не дасться нам легко, і ми будемо у критичній ситуації.

Також Знай.ua писав про те, що Веліар розповів, чи знав Залужний про прослуховування.