Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Що чекає на Україну на Новий рік? Чи ворог водитиме нас за ніс і чи має він у планах зробити нам пекло в новорічну ніч?

Вони дотримуватимуться такої самої тактики, як сьогодні вони мають. Тобто це ракетно-дронова атака. Не масована, як, пам'ятаєте, того року накривали всю Україну, а це областями, тобто те, що ми зараз бачимо.

Якщо дослівно за картами, то їх бісить захист. Ми бачимо, що наші хлопці добре справляються з цими атаками. А вони (ред. – росіяни) націлені на результат, їм потрібний результат десь. На жаль, небезпека йде.

Карта пасиву, деякого введення в обман. Те, що відбувається, пів дня повітряна тривога, злітають дозаправники, моральний вплив. І треба бути дуже уважними вночі, бо вночі намагатимуться. Хоча це те, що зараз і відбувається, у нас практично щоночі повітряна тривога останнім часом з періодичною роботою ППО.

Популярні новини зараз

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Це теж тріпає нам нерви, людина не висипається. Ще плюс накласти на це кілька фейків, кілька негативних новин, що вони зараз добре роблять через західну пресу. Зараз західна преса стала продажною, жовтою пресою, навіть відомі видання, той самий The New York Times, купуються статті. Тобто таким чином спробувати нас дотиснути морально, ну, вони на нас тиснуть морально з початку війни.

Як повідомляв Знай.ua, Хомутовська заявила, що у 2024 році ми отримаємо зброю, яку вимагав Залужний, але це не дасться нам легко, і ми будемо у критичній ситуації.

Також Знай.ua писав про те, що Фрейн розповіла, коли і чому в росії розпочнеться революція.