Про це вона розповіла у програмі «Різні люди».

Як розповідає гостя програми, раніше у нас чомусь українські філологи 4 роки вчили російську мову, але не польську, чеську, сербську, болгарську, а все для того, щоб дати роботу російським філологам. За її словами, у нас же ж забезпечують роботою всіх, а українського філолога з роботи звільняють.

«Юрба, яка тебе вітала у середу пальмовим гіллям, у п’ятницю що зробить? Розіпне тебе, та сама юрба. Якісь прийдуть дегенерати під «Львівську політехніку» і будуть кричати. Боже, як чудесно спостерігати за виродками», - коментує Ірина Фаріон.

За якесь поновлення у «Львівській політехніці», розповідає гостя програми, вона не бореться, бо тут нема за що боротися. А якщо вже говорити про боротьбу, пояснює вона, то йдеться про те, що це безчинство, так діяти не можна, за це мають бути покарані люди, які натиснули на ректора і змусили його підписати наказ. Водночас із ректором, додає гостя програми, вона не спілкувалася після звільнення.

«Ні одного слова. Абсолютно. Можу вам показати мої повідомлення ректору, які я надіслала, ви можете це скопіювати і показати всім. Я написала: «Шановний Юрію Ярославовичу, дякую вам за все, бажаю здоров’я». А я справді дякую за все, тому що ми дуже активно із ним спільно працювали», - розповідає Ірина Фаріон.

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Гладких розповів, як російські наративи зривають мобілізацію в Україні.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, хто довів київське метро до такого стану.