Про це він розповів у програмі Геннадія Кирії «Увага Кирія».

«Я вважаю, що на військовий облік мають ставати жінки певних професій. Це жінки-медики, молодший медичний персонал, медсестри, старший медичний персонал. Жінки, які закінчували військову кафедру, мають звання лейтенант запасу, молодший лейтенант запасу. Вони мають обов'язково ставати на військовий облік», - розмірковує Ігор Сєрков.

Також, додає він, це стосується жінок, які мають якісь економічні фінансові спеціальності. Тобто, пояснює ветеран, йдеться про жінок, у яких військово-облікова спеціальність може бути придатною для війни, а взагалі ставити всіх жінок на військовий облік, я вважаю, не правильно, до цього й не дійде.

«На військовий облік будуть ставити жінок певних професією, чиї знання, професійний досвід може бути придатним та використаним, яких можна використовувати за призначенням у ході війни. Так, таких жінок, я вважаю, на військовий облік ставити треба», - констатує Ігор Сєрков.

Як він зазначає, дуже важливо, що на цьому етапі мобілізація жінок буде лише на добровільній основі, навіть якщо вони поставлені за призначенням, все лише за добровільною згодою. Також ветеран додає, що, звичайно, жінки на військовому обліку не зможуть виїжджати за кордон, це було б не логічно.

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Фаріон розповіла, що має зрозуміти кожен українець.

Також Знай.ua писав про те, що Бюн розповіла, чи будуть обстріли на Новий рік.