Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

На думку експерта, не треба слухати всілякі вкиди щодо нашої внутрішньої політики, бо це маячня, треба читати, наприклад, те, що пише Залужний, а він пише зрозуміло, якщо читати до кінця. Зокрема, констатує він, Залужний підтримує президента Зеленського і дійсно повідомляє його про наявні проблеми, про те, що ми отримали від союзників і чому не варто із такими ресурсами очікувати неймовірних перемог.

«Від нас вимагають перемоги або контрнаступу, коли у нас нема патронів, зброї. Тому я можу заспокоїти вас. Дійсно політика – це все інтрига. Можу сказати від себе, що не знав, скільки тут зброду і скільки інтриг. Але я побачив, що Володимир Олександрович – лідер, ми це знаємо. Пан Залужний – також лідер. Це людина, яку я дуже люблю і також поважаю», - констатує Георгій Біркадзе.

Найголовніше, стверджує він, це те, що президент не лізе у роботу Залужного, і це дуже круто, інше питання полягає в тому, що між керівником і підлеглим можуть бути якісь сварки. Принагідно експерт згадує, що й у нього колись працювало 1000 людей, тоді були такі сварки з усіма, що можна тільки уявляти, тільки це не так глобально.

«Але я можу сказати відверто, що сьогодні між Залужним і президентом або президентом і Залужним стосунки робочі, рівні і кращі, ніж минулого року. Сьогодні, я знаю, у них дуже нормальні робочі стосунки», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову

Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Скороход пояснила, чому з’являються труднощі із соціальними виплатами військовим.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе прокоментував мовні та політичні скандали в Україні.