Про це вона розповіла у програмі «Прогноз».

2024 рік глобально про радість, про вміння радіти, знаходити задоволення для себе і для інших. Тим людям, які не вміють радіти, не допоможуть ні золоті яхти, ні унітази, ні батони, даремно. Стан загальної депресії накочуватиме на тих, хто не на своєму місці, це велика проблема.

Люди, які на своєму місці, класно роблять свою роботу, і з ними кайфово. Але щоб стати на своє місце – це справді майстерність, це робота з майстрами, це робота з психотерапевтами та із собою. Це глобальний шлях діалогу, щоб знайти себе. Якщо раніше духовний шлях був вибором, тобто людина може практикувати, а може вдавати, що її це не стосується, то тепер це вибором перестане бути.

І якраз із добрих новин те, що українська держава офіційно визнає езотеричних майстрів та візьме нормально радників, тих, хто зможе щось донести та показати. І це буде відкрито, з цього не сміятимуться. Люди почнуть вірити та поважати тих, хто, незважаючи на це ставлення, веде їх уперед.

Реально побачила, що, крім болю та страждання, люди мають величезне бажання залишитися в старому світі і ніколи не йти. І до 2023 року це реально ще було можливим. Тобто хочеш – живи у старих енергіях, користуйся папірцями, лайся сусідів, пиши гидоти у коментарях, бо тобі не подобається, погано виглядай, несмачно живи, роби жахливі ремонти, одягайся так, ніби не знаю, що сталося, не намагайся своє тіло робити кращим. 2024 року трапиться така подія, яку я називаю схлопуванням Страшного суду.

Популярні новини зараз

Не мають законної сили: через які повістки не зможуть покарати

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ланг зробила розклад таро та розповіла, що весняні місяці будуть важкими, а ось влітку Україна отримає велику кількість коштів.

Також Знай.ua писав про те, що Фрейн розповіла, як закінчиться війна в Ізраїлі.