Про це вона на каналі «Прогноз».

Зовнішній ворог – це так, як і внутрішній ворог. Це як вчитель, який дуже жорстко вказує нам на те, де наша сила, і де ми її не бачимо. Але щойно ми починаємо бачити цю силу, щойно наш урок пройдений, зовнішній ворог, як і внутрішній, зникає.

Це так само, як із хворобою, якщо щось хворіє, болить горло, рука, нога, спина. Біль – це мій вчитель, хвороба – це мій вчитель. Я просто запитую, чому ти вчиш мене? Куди я маю подивитися? Що я не бачу зараз у своєму життя? Де я сліпа? Що я не помічаю? І тоді мені зразу йде відповідь. Щойно я отримую відповідь, щойно я приймаю цю енергію і починаю туди дивитися, хвороба просто зникає.

Будь-яка війна – це хвороба, вона є тільки тому, що ми всередині самі створили цей біль, ми довго його створювали. Але це також потрібно для того, щоб саме на цій території зараз виникла велика духовність. Тільки після великого болю може виникнути велике світло. Це як ваги, які дуже сильно відхилилися в один бік, а потім дуже сильно маятник іде в інший бік.

Тобто для того, щоб створити цей духовний центр саме в Україні, спочатку потрібно було саме Україні створити цю темну, негативну енергію. Але цей час закінчується. І зараз багато світлих душ будуть приїжджати в Україну і робити енергетичні роботи, тому що вже тумблер зараз переключиться. І зовсім інша буде енергія на цій території.

Популярні новини зараз

В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку

Водіям дали всього 10 днів: як уникнути неочікуваних штрафів

Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить

Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ланг заявила, що у Львові треба терміново боротися з корупцією на всіх рівнях, інакше це перетвориться на італійську мафію.

Також Знай.ua писав про те, що Фрейн розповіла, як люди мають змінитись у 2024 році.