Про це він розповів у своєму блозі.

Як зазначає експерт, у першому кварталі 2023 року росіян найбільше турбували диверсії на території рф, перебіг війни, конфлікт навколо Києво-Печерської лаври, чутки про нову хвилю мобілізації, зростання цін. У другому кварталі, продовжує він, росіян турбували знову диверсії на території рф, повстання пригожина, пожежі, повені, контрнаступ ЗСУ, зростання ядерної небезпеки. А в третьому, додає експерт, уже наші безпілотники, падіння рубля, зростання цін на бензин.

«Помітили, як сильно росіян турбує те, що НАТО віроломно збирається розчленувати росію? Помітили, як сильно взагалі росіян схвилювала проблема бандерівців, що бандерівці марширують Хрещатиком? Помітили, як їх дуже турбує, що ми тут знесли пам'ятники пушкіну? Помітили, як цікавить їх протистояння із США, політика неоколоніалізму? Їх це не цікавить взагалі. Тобто все, що путін їм говорив у ці новорічні ночі, дні, ранки та вечори, їх узагалі не хвилює», - наголошує Михайло Шейтельман.

На його думку, це хороша новина, бо, може, вони щось думають про українців, але найбільше їх хвилюють диверсії, які ми проводимо на території рф, падіння рубля, зростання цін, вплив санкцій, всі економічні проблеми.

«Треба більше бомбардувати, більше проводити диверсії на території рф, і тоді вони більше про це думатимуть, це факт. Нехай це в них справді вийде на перше найбільше місце. Ми не повинні робити це метою, метою завжди має бути просто знищення супротивника. Але те, що є такий побічний ефект, виявляється, від нашої діяльності, вау, magic, я й не знав», - підсумовує Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз

Головне за 22 вересня: пенсію збільшать, повістки прийдуть поштою, курс долара шокує, а українці отримають ще одну платіжку

Нижче вже не буде? Озвучено курс долара на кінець осені

90 днів спокою: які нові правила чекають на військовозобов'язаних

Яких захворювань можна уникнути, з'їдаючи по одному банану на день: ви здивуєтеся

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Кулик розповів, для чого виник скандальний законопроект про мобілізацію.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, як Захід має відповісти на постачання росії ракет із Північної Кореї.