Про це він розповів на своєму каналі.

«Перше – Україна нарешті має отримати Taurus, ATACMS, більше Storm Shadow, SCALP-EG, більшу кількість снарядів і взагалі зброї, щоб мати змогу потужно наносити удари по ворогові на всю побудову їхніх оборонних порядків», - зазначає Олександр Мусієнко.

По-друге, стверджує експерт, нам потрібно посилити ППО і ПРО, йдеться вже не тільки про протиповітряну оборону, а й про протиракетну оборону, тому що виклики зростають. На його думку, ці додаткові системи мають бути розміщені на території України і на українсько-польському кордоні.

«В Україні та у Польщі мають з’явитися системи THAAD, тобто системи, які відповідають за раннє виявлення і збиття балістичних ракет, зокрема, тих, які оснащені ядерними боєзарядами, боєголовками», - підкреслює Олександр Мусієнко.

Також, зазначає він, Україна має бути інтегрована у загальну систему протиповітряної оборони і повітряної безпеки країн ЄС, адже виклики і загрози для Європи зростають, зміщується кордон можливого конфлікту, зокрема, ядерного. Окрім цього, додає експерт, ядерну зброю США потрібно розмістити на території Польщі, про що раніше говорив Дуда, а у перспективі ядерна зброє має бути і в Україні.

Популярні новини зараз

Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна

Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців

Українцям дозволили не платити військовий збір: кого омине

"Посилення силової мобілізації": адвокат пояснив, чим обернуться повістки від "Укрпошти"

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман розповів, що змушує росіян турбуватися найбільше.

Також Знай.ua писав про те, що Антонюк розповів, які уроки варто винести з подій на фронті за 2022 і 2023 роки.