Про це вона розповіла у програмі «Прогноз».

Як він дивиться на наші відносини з росією, що відбувається і яким він бачить завершення війни?

Він каже, що вони і тоді не відрізнялися культурою, і не змінилися, але їх штучно тримають у стійлі. І їм не давали книжок, він показує, що тоді спалювалися певні книжки і не доїжджали туди. Тобто можна було дати людям більше інформації, освіченості.

А чому спалювалися книги?

Тому що, якщо ти крадеш у людини інформацію, крадеш у неї надію, вона житиме одним днем і просто служитиме пану. А книги, слово, Боже слово дає майбутнє, а майбутнього для них нема.

Популярні новини зараз

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем

Показати ще

Каже, що бачить взаємини лише через руйнування зв'язків, торгових зв'язків, вони ще є. Між Україною та росією ще є якісь взаємини, щойно вони руйнуватимуться, тоді й у них почне руйнуватися, бо ми їх живимо та живили завжди. Ми продовжуємо їх підживлювати, навіть коли вони напали.

На його думку, чому сталася війна в Україні? Чому росія напала на Україну?

Говорить, щоб люди перестали бути сліпими, щоб вони перестали все дарувати ворогові, щоб вони перестали все дарувати іншим і почали сповнюватися багатством. Війна – це поворотна точка, оскільки у його втіленні теж була така війна.

Як повідомляв Знай.ua, Ланг розповіла, що будуть дуже жорсткі обстріли Харкова, але тим часом ЗСУ планує просування на фронті і наближається деокупація територій.

Також Знай.ua писав про те, що Бюн розповіла яким містам загрожує наступний ракетний обстріл.