Про це він розповів в інтервʼю Геннадію Кірії на каналі may.ua.

«Це було складно, та й зараз не просто, тому що в кожного є якесь емоційне виснаження. А для актора надзвичайно важливо, щоб він був наповнений емоціями. І коли тобі не вистачає натхнення для того, щоб вийти на сцену, це дуже і дуже непросто. І виникають зайві думки - чи це доречно, чи це на часі, чи це комусь треба взагалі? Але ти входиш в якийсь ритм і займаєшся своєю улюбленою справою. Мені здається, ми стали мобільнішими, стали швидшими в мисленні, реакції», - розповідає Віталій Ажнов.

За його словами, дуже особливі вистави ті, коли у залі є військові, тут уже відчувається інший рівень відповідальності і навіть применшення значущості власної справи. Як зазначає актор, у таких випадках хочеться проявити вдячність, віддати честь і належне тому, що завдяки військовим ми маємо змогу зараз грати вистави та робити свою справу. Зокрема, розповідає гість програми, він зі своїм курсом виступав перед військовими у клінічній лікарні Феофанія.

Щодо попиту, зазначає актор, то зараз усі хочуть щось легке і комедійне, а також якісне, глядачі стали вибагливішими. До того ж, додає він, сьогодні в Україні ми можемо спостерігати справжній театральний бум.

«Люди втомилися від віртуального чогось. На сьогодні ранок кожного українця починається з новин у телефоні. А театр і вистава - відрізок часу, коли можна відволіктися, абстрагуватися і наповнити себе чимось іншим», - підкреслює Віталій Ажнов.

Популярні новини зараз

Нижче вже не буде? Озвучено курс долара на кінець осені

Яйця їм наші не підходять: ще одна країна просить про заборону продуктів з України

"Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок

Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці

Показати ще