Про це він розповів у своєму блозі.

«Погрожували з Пентагону, погрожували мілітаристи, що обов'язково введуть неймовірні санкції і проти росії, і проти Північної Кореї за те, що круто росія порушила резолюцію ООН. Тому що заборонено купувати ракети у Північної Кореї. Нарешті ми цих санкцій дочекалися, і зараз ви, будь ласка, сядьте, якщо стоїте, бо я оголошуватиму список», - зазначає Михайло Шейтельман.

Як він розповідає, у цьому списку Відкрите акціонерне товариство «Державна авіакомпанія „224 Льотний загін“», його директор Міхейчик Володимир, полігон «Ашулук» в Астраханській області та військово-дослідний комплекс «Володимирівка», 4 транспортні літаки Іл-76 та Ан-124, які були задіяні у перевезенні цих ракет, і це все.

«Що це за санкції взагалі? Тепер я розумію цю статистику, яку опублікувало Управління статиста на 15 грудня 2023 року про те, скільки санкцій запроваджено проти якої країни. До повномасштабного вторгнення в Україну на лютий 2022 року росія посідала третє місце у світі за кількістю введених проти неї санкцій, проти неї було приблизно під 3 тисячі санкцій. Знаєте, скільки зараз санкцій проти росії? 18 772 санкції, і ще три додалося», - розповідає Михайло Шейтельман.

На його думку, санкції мали б стосуватися всього російського керівництва, кожного російського чиновника, кожного члена «Єдиної росії», кожного, хто у якомусь вигляді служить державі, щоб вони не могли нікуди в'їжджати, не мали рахунків у доларах та всього іншого . Проте, констатує він, зараз проти росії ввели аж 18 772 санкції і жодна з них не стосується ні «Росатому», ні «Роснафти», тому росія ще жива.

Популярні новини зараз

"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024

Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, чи триватиме підтримка від Британії, якщо до влади прийдуть лейбористи.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко прокоментував знищення російських А-50 та Іл-22.