Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Скільки нам потрібно пройти досвіду? І які найближчим часом найбільші перешкоди на шляху?

Ми вже маємо досвід, ми два роки вже цей досвід набуваємо. Коли ця страшна війна сколихнула наш народ, у свідомості дуже багатьох людей це відбулося. Які перешкоди? Головне в цьому – не зупинитися, у цьому єднанні, любові, прекрасному потягу бути разом, відроджувати, робити, кожен у своїй сфері відновлювати. Головне – в цьому не зупинитись.

Знаєте, коли почалась зневіра? Я просто відслідковую. Оскільки у мене велика кількість клієнтів, я дивлюсь, як працює психосоматика людей протягом цих двох років. Спочатку це були великі страхи. Потім вони почали зменшуватись, зменшуватись, зменшуватись, трошечки заспокоєння. Але це не про те заспокоєння душевне, на жаль, а таке, що якось, можливо, воно розсмокчеться, як воно часто у нас буває.

І після цього починається зневіра. Зневіра починається там, де ми заспокоюємося і далі не робимо ті самі кроки. Тобто коли ми не ростемо, немає точки «стоп», немає точки «нуль». Ми або падаємо, або потихесеньку ростемо.

Популярні новини зараз

Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій

Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Коли ми щодня свій дух, свою ментальність, свою любов, свою душевність і свій потяг до розвитку не робимо маленькими кроками, ми починаємо падати. Зневіра. Я бачу, що в цьому найбільший, можливо, ворог. Він хитрий і дуже підступний. І це не ті вороги, про яких ми думаємо.

Як повідомляв Знай.ua, Бюн розповіла, як близько війна росії з Китаєм проти США та Європи.

Також Знай.ua писав про те, що Ланг розповіла, хто буде наступним президентом США та чи підтримає він Україну.