Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

Як розповідає експерт, Подоляк сказав, що законопроєкт про мобілізацію буде за кілька тижнів, але не зрозуміло, січень це чи лютий, чи бачив він текст документа. Загалом, констатує він, все це нагадує ті самі 2-3 тижні, а такі тези не переконливі для суспільства щодо того, що держава житиме за правилами.

«Народні депутати кажуть, що там буде точно. А чи народні депутати можуть це гарантувати? Не можуть. Бо не народні депутати є ініціаторами законопроєкту. Народні депутати говорять про те, що ми повернули зі своїми доробками документ до Кабінету Міністрів. А хтось доробки бачив? Вони в якому вигляді, ці доробки? Усної розмови?», – розмірковує Андрій Вігірінський.

За його словами, якщо послухати коментарі депутатів на телемарафоні, можна засумніватися, що вони читали до кінця цей законопроєкт. Крім того, додає аналітик, деякі політичні фракції просто піаряться, що його відкликали, тому судити всю ситуацію потрібно буде лише після того, коли президент все підпише, а не за чиїми постами і заявами.

«Я не вважаю, що треба стежити за подібними висловлюваннями, тому що вони, крім хвилювань і необдуманих рішень для суспільства, яке може неправильно прочитати положення, прийняти на віру слова когось, не спричинять нічого позитивного так точно, а негативного, ясна річ, що спричинять», - пояснює Андрій Вігірінський.

Популярні новини зараз

Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це"

Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман заявив, що насправді проти росії вводять якісь дивні санкції, і під них все ще чомусь не потрапив «Росатом» та «Роскосмос».

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе пояснив, що Україна не зможе розвивати свій ВПК, будувати фортифікаційні споруди на передку, тощо, якщо не буде мобілізації.