Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Мене завжди дивує, що ці плани будуються з якимось тимчасовим розрахунком на термін 3-5 років. Справа в тому, що треба приймати рішення, які діють прямо зараз, негайно, а не потім, колись, що буде через 3-5 років, за цей час відновлять промисловість, наберуть новий чисельний склад національних збройних сил, з'єднають їх у якісь НАТОвські підрозділи, зуміють визначитися в тактиці, стратегії тощо. А ви зараз саме що збираєтеся робити?», - розмірковує Марк Фейгін.

Як він наголошує, вже багато разів говорилося, що допомога Україні – це насамперед допомогти відкласти війну вже сьогодні чи взагалі її запобігти, уникнути. Тому що, пояснює гість програми, що більше зараз Захід допомагає Україні, то більше він відтерміновує або припиняє війну з росією, це логічно і лежить на поверхні.

«Вимотуючи російські Збройні сили, російську економіку, російську політичну систему, ви тим самим створюєте гарантію від набору нею сили, щоб кинутися на країни Заходу після того, як вона з'їсть Україну. Тому що, очевидно, якщо Україна захистить себе, про жодні плани війни з НАТО не може йтися», - пояснює Марк Фейгін.

За його словами, росії все одно не оминути України, вона буфер, форпост, і вона має стати на кордоні росії з однією лінією країн-членів НАТО або країн, які прагнуть до НАТО. До того ж, додає опозиціонер, увійшовши до НАТО, Україна продовжуватиме воювати з росією, якщо та раптом надумає, не перемігши її, напасти на Польщу чи Литву, у цьому регіоні тільки ЗСУ можуть стати на захист.

Популярні новини зараз

Головний продукт українців дорожчатиме щомісяця: витрати зросли у 4-5 разів

Паралельні світи існують і ми живемо в одному з багатьох — фізики провели вражаюче дослідження

Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні

Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" зізналася, скільки тисяч доларів їй потрібно щомісяця для себе: "Це прикро"

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Себастьянович розповів, що не так із нашим держапаратом і фінансуванням.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, чи може Україна відхиляти російські ракети з курсу і знешкоджувати.