Про це він розповів у програмі «Різні люди».

На думку гостя програми, питання із американською допомогою Україні вирішиться, очевидно же, всі люди, які цим займаються, розпланували таким чином свою діяльність, що буде голосування позитивне. А те, що ми бачимо зараз, стверджує він, це передвиборча боротьба, ще якийсь час потягнуть, але надовго питання у повітрі не відвисне.

«Так, вони продемонструють боротьбу, скажуть, що у них кращий план для України, але, зрештою, зберуться і проголосують. Коли? Насправді спрогнозувати важко, але я не думаю, що це буде десь не дуже далека перспектива. Я думаю, що це питання кількох найближчих тижнів, коли вони це зроблять», - міркує Олександр Мусієнко.

А щодо обіцянки Трампа швидко закінчити російсько-українську війну, то це, констатує експерт, просто передвиборча риторика і мистецтво укладати угоди. За його словами, хай путін навіть висуне Трампу вимоги, щоб йому віддали Україну і східний фланг НАТО, а решта відійде США, але Трамп повинен буде це представити своїй команді і Конгресу, він не може ухвалювати такі доленосні рішення одноосібно.

«По-друге, він не може сказати: раз – і ми припинили, Україну не підтримуємо. А чому? Що змінилося? А ви Україну запитали? США прийшли сюди, і вони так продовжують підтримувати Україну для чого? Для того, щоб взяти і у якийсь момент здатися?», - підсумовує Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз

"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024

Українці можуть отримати до 3000 гривень на оплату газу: що потрібно зробити

Лише 4 години на день зі світлом: тривожний прогноз від влади

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Фейгін прокоментував заяву прем'єрки Естонії Каї Каллас, що НАТО і ЄС мають 3-5 років підготовки до можливого військового конфлікту з росією.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, чи справді між росією і НАТО почнеться війна у 2025 році.