Про це він розповів на своєму каналі.

«Вона може завершитися у військовому вимірі або призупинитися саме у військовому вимірі. Але, якщо навіть вона призупиниться так, а не зміниться російська політика, не зміняться їхні так звані еліти, не зміняться підходи до розуміння ситуації, то все одно ця війна і протистояння буде тривати», - зазначає Олександр Мусієнко.

За словами експерта, це випливає з різних досліджень, які видають європейські, американські Think tank, із заяв європейських політиків, адже вони готуються до того, що якраз може бути пряме військове зіткнення з росією у майбутньому. Як він підкреслює, хоч називаються і різні часові проміжки, але ж вони називаються.

«Тобто вони не говорять про швидке закінчення цієї війни. Тому до того, що говорить Трамп, треба ставитися як до його передвиборчої риторики у притаманній манері, що ми укладемо угоду і все доволі швидко зміниться, закінчиться і все стане дуже легко», - пояснює Олександр Мусієнко.

Принагідно експерт згадує і саме президентство Трампа, як його адміністрація активно взялася вирішувати проблему з Північною Кореєю, але значного прогресу не досягла, це стосується й інших аспектів його політики. До того ж, додає він, Трамп зустрічався із путіним у Гельсінкі, оглядачі сказали, що тоді американський президент не дуже впевнено і переконливо виглядав.

Популярні новини зараз

Пенсіонери у паніці через нові вимоги: як не втратити останні копійки

Українцям дозволили не платити військовий збір: кого омине

Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Котенкова розповіла, чи позбавлять депутатів броні від мобілізації.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, чому у Криму стався блекаут.