Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

Як зазначає експерт, у цьому законопроєкту про множинне громадянство багато цікавих речей, зокрема, що це не може бути російський паспорт, це зрозуміло. До того ж, додає він, таке є у США, у Грузії, і в росії теж, але нам треба зрозуміти, для чого взагалі приймати такий закон. За словами експерта, таке враження, що це робиться під вибори, щоб люди голосували, вони же все одно колись будуть.

«Наприклад, людина має громадянство Канади, у неї є українське коріння, вона не була тут 20 років, і ми пропонуємо їй громадянство, даємо. І ще раз хочу підкреслити, не була тут 20 років. А громадянину Грузії, хлопцю, який приїхав і воює два роки у бліндажі, відмовляють. Скажіть, будь ласка, де тут справедливість?», - розповідає Георгій Біркадзе.

На його думку, якби громадянин Канади з українським корінням, який має можливість вкласти в Україну мільярди доларів, хотів мати українське громадянство, то це було би добре. Як підкреслює експерт, було би чудово, якби люди, які не живуть у нашій країні, інвестували сюди.

«Я вважаю, що наш президент дуже справедливий, сподіваюсь, що він проаналізує цю ситуацію, і ми отримаємо закон, який дійсно буде цікавий. Я вважаю, що нам потрібно людей зацікавлювати по-іншому», - підкреслює Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз

Газ подорожчає для всіх: як новий тариф вдарить по гаманцю

Школярам вводять суттєві зміни: сильно вплинуть на освіту дітей

Українцям оголосили про нові виплати у жовтні: треба поквапитись, щоб вистачило на всіх

Субсидії призначатимуть за новими правилами: як зміняться комунальні пільги українців

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ус розповів, чому ООН, Радбез та інші міжнародні інституції не реагують на злодіяння росіян.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, хто відповідальний за поганий стан київського метро.