Про це він розповів на своєму каналі.

«Знищення такого літака – це досягненні. І ми бачимо, що після літака ДРЛВ А-50 знову не щастить літаку, на базі якого А-50 і фактично функціонує. Кидається взнаки, що, вочевидь, багато чого змінилося саме після приїзду і важливого візиту британського прем’єр-міністра Ріші Сунака. Думаю, що він привіз дуже важливі новини, і угода – це тільки те, про що ми знаємо», - міркує Олександр Мусієнко.

До того ж, додає він, Британія слугує прикладом, локомотивом, який тягне інших союзників, далі чекаємо візиту Макрона, Шольца, які, ймовірно, оголосять про ракети TAURUS і додаткові SCALP-EG. На думку експерта, може йтися і про літаки Mirage, це фронтові бомбардувальники, які нам дуже потрібні для підтримки сухопутних сил, як і літаки А-10 так само.

За його словами, можна сказати, що Британія фактично створила певні прецеденти і, ймовірно, пролобіювала певні рішення, які дали б можливість наносити удари по території росії західною зброєю, зараз, вочевидь, ми зможемо дозволити собі розширити географію ударів.

«Це дуже добре, тому я практично переконаний, що літакопад буде продовжуватися, що вибухи на військових об’єктах на території росії будуть продовжуватися. І це ось той важливий шлях, по якому і далі будуть рухатися наші Сили оборони, підриваючи фактично військові потуги і можливості агресора», - підсумовує Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз

Школярів чекають важливі зміни – доведеться обирати

25-річна блондинка всього за тиждень переспала із сотнею студентів та їхніми батьками: рекорд побито

Стосується всіх власників карток "Ощадбанку": важливі зміни

Ніякої "бусифікації": ТЦК суворо окреслили повноваження

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, чи міг би Трамп домовитися із путіним про закінчення війни.

Також Знай.ua писав про те, що Шейтельман розповів, чому весь Захід почав говорити про підготовку до війни з росією.