Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Чи ухвалять цей закон? І, по-друге, чому саме зараз є потреба у цьому законі?

Так, приймуть. Однозначно його приймуть. І в мене був такий розклад, що приймуть. Чому саме зараз таке питання? Знаєте, це десь ніби було, може, не офіційно… Одна з умов, що Україна має це зробити. Це з боку Заходу виходить.

Чи це пов'язано з війною в Україні?

Ми розуміємо, що за кордоном живуть довгий час наші мігранти, які виїхали за кордон ще раніше. Тут ніби палиця з двома кінцями... Щоб люди могли повернутися в Україну.

Популярні новини зараз

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

Показати ще

Але мене тут бентежить карта хитрості та багатоходівки, що під цією маскою. Знову ж таки, це те, що стосується зараз багатьох країн, там, де будуть стихійні лиха або якісь дуже негативні події відбуватися, щоб ці люди могли офіційно приїхати в Україну, жити в Україні.

Тобто це домовленості між державами?

Нині це чиясь ідея, чия думка, яка має отримати гідне втілення, як вони хочуть в Україні. Розумієте, тут є якесь підводне каміння, і це не є зовсім добре для України. З одного боку, це добре для України, а з іншого боку – є підводне каміння. Сподіваються, що це підводне каміння ми не помітимо, щось вони намагаються втілити для України. Але тут буде по ілюзії, тобто не так, як їм хочеться.

Як повідомляв Знай.ua, Ланг зробила розклад таро і повідомила, що у світі відбуватимуться великі зміни влади у різних країнах, десь когось уб'ють, а десь вибори.

Також Знай.ua писав про те, що Ланг попередила про жорсткий обстріл Києва та скандали з місцевою владою.