Про це він розповів на своєму каналі.

За словами експерта, ініціативу на фронті поки перехопили російські війська, вони ведуть наступальні дії, тому, зрозуміло, що певні незначні просування у них можуть бути, але вже помістно, що цей потенціал вичерпується.

«Але скажу і про наші зустрічні бої. Наприклад, на Лиманському напрямку, де нашим силам вдається відбивати численні атаки ворога, а вони готуються постійно до поновлення штурмових дій, а й навіть просунутися вперед і відновити втрачене положення на певних вогневих позиціях. За таких умов це дійсно досягнення, із чим можна привітати наших бійців на цьому напрямку», - розповідає Олександр Мусієнко.

Щодо Бахмутського напрямку, продовжує експерт, то там ворог змінює підходи, працює авіація, але частіше штурмові групи, іноді це мотострілкові відділення, які штурмують навіть без застосування техніки, але так само і використовують активно дрони, час від часу артилерію. Загалом же, стверджує він, росіяни мають незначні тактичні успіхи, але фактично просування блокується.

«Авдіївський напрямок. Окупанти активно атакують, ця ділянка фронту залишається однією із найгарячіших. Характеризується тим, що ворог постійно надсилає підкріплення, активно застосовує FPV-дрони, «Ланцет» та авіацію. Тобто постійно йде тиск на наші позиції. Але треба констатувати, що є й певні успіхи у наших сил. Наприклад, вдалося на південному фланзі нашій 110-ій бригаді просунутися на 0,5-1 кілометр і відновити певні позиції. І це теж успіх у поточних умовах, коли ворог переважає і коли ворог суне», - пояснює Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз

Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна

Пенсіонери у паніці через нові вимоги: як не втратити останні копійки

Ціни на продукти, відсоток із зарплат та "журба" НБУ: як збільшаться витрати українців з 1 жовтня

Яйця їм наші не підходять: ще одна країна просить про заборону продуктів з України

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Кулик пояснив, що не просто так під час так званої виборчої кампанії у рф відбуваються ці протести у Башкортостані.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко прокоментував чергове знищення російського літака, цього разу – Іл-76, і пояснив, що це може для нас означати у перспективі.