Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

На Харківщині відбувається чимала активність російських військових. Ворог захопив село Крохмальне. Що це означає для фронту?

Інформаційні вкиди, обман, атаки на Харків, Харківську область, проблеми з водою. Проблеми з водою та безпробудне пияцтво цих військових, які ведуть усі ці обстріли. Це говорить тільки про те, що особливих цілей вони не досягнуть з такою ситуацією.

Вони жодних цілей не досягнуть. Тобто те, що вони захопили одне село, жодного особливого значення не має. Фронт там застряг, і лише якась неймовірно щаслива нагода може змінити цю ситуацію. Поки що все погано. Вони тонуть в алкоголі.

Херсонщина, на берегах Дніпра через активну роботу дронів ЗСУ та ворога не залишилося місця для укриття. Яка зараз є ситуація там?

Популярні новини зараз

Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф

Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Ситуація складатиметься дуже добре. Туди будуть поставлені і люди, на цей напрямок, і техніка, і всі можливості. І в нас буде перевага, у нас буде прогрес. Вже неодноразово розклад показує, що буде прогрес у цьому напрямі зі звільнення лівого берега так, що навіть у лютому перестануть бомбити Нікополь. Тобто у Нікополя покращиться ситуація у лютому. Це говорить про те, що піде прогрес на цьому боці.

Чи справді все у нас там покращуватиметься? Так. Знову випадає карта Ананда Калі – це безмежний ресурс. Тобто туди буде поставлено дуже багато всього, щоб зробити прорив. Тому я ще раз кажу, що, якщо на нас чекає прорив на фронті, то це буде Лівобережжя України, визволення всієї Херсонської області.

Як повідомляв Знай.ua, Бюн розповіла, чи ухвалять закон про множинне громадянство і навіщо він потрібен Україні.

Також Знай.ua писав про те, що Ланг попередила про жорсткий обстріл Києва та скандали з місцевою владою.