Про це він розповів на своєму каналі.

«Дрон – це такий вид зброї, який, як і будь-яка інша роботизована система, постійно потребує удосконалень, оновлень, це постійна робота. Ти не можеш зробити дрон три роки тому, і просто три роки та сама модель у тебе літає. Тому що деякі його параметри вже будуть застарілі, бо ворог дещо вивчив про нього, розібрався, зрозумів, як краще протидіяти. Тому це постійна робота, удосконалення, пошук кращих технологічних рішень», - пояснює Олександр Мусієнко.

Тому, міркує експерт, ми можемо працювати по 2-3 параметрам. Перший, розповідає він, це партнери будуть продовжують постачати нам різного типу розвідувальні дрони підрозділам Сил оборони для використання на території України, на окупованих територіях і над Чорним морем.

Другий параметр, продовжує експерт, це нам можуть продовжити постачати або додати дрони-камікадзе, які летять на відстань від 20 до 60 кілометрів, можливо, до 100, тобто ті, які можна використати безпосередньо на фронті у бойових умовах. І третє, зазначає він, це нам можуть передати певні виробничі моменти, технологічні рішення, які даватимуть можливість проводити і удосконалювати виробництва дронів, які у нас зараз є в Україні.

«Власне кажучи, це ті параметри, по яких можна рухатися у дроновій коаліції, не виключаючи, звичайно, що цей список можна продовжувати. Але ось це основні моменти, і радує, що країни долучаються до цієї дронової коаліції», - підсумовує Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз

Без згоди не заберуть: хто має імунітет від мобілізації

Літнім українцям підкинуть грошей: як збільшиться пенсія в залежності від віку

Ніякої "бусифікації": ТЦК суворо окреслили повноваження

Фінансова допомога від ЮНІСЕФ: хто і як може отримати

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Співак розповів, чому ракета української ППО опинилася на території Польщі.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, із якими труднощами зараз зіткнулися ЗСУ на фронті.