Про це вона розповіла в інтерв’ю Геннадію Кірії на каналі may.ua.

Як розповідає гостя програми, вона допомагає дітям уже багато років, з 1998 року проводила дитячі фестивалі, наприклад, шкільної форми, де діти були дизайнерами, багато хто з них отримали квиток у життя. Після 2014 року, продовжує вона, з’явилися нові проєкти, з партнерами вони привозили дітей з Мар’їнки, вони зустрічалися з відомими людьми і показували своє мистецтво на столичній сцені.

«Але ще раз підкреслю, що це не подвиг, це нормальне життя людини, особливо мого віку, бабусі, мами, яка розуміє, що таке діти і як треба їх любити. Дітям завжди потрібні позитивні емоції, їм потрібно знати, що їх люблять, що їх поважають, що їм допомагають», - пояснює Марина Кінах.

За її словами, на початку війни вони об’їздили всі школи, які були окуповані, наприклад, у селі Богданівка діти показували, де росіяни скидували їхніх батьків, а потім вони здавали кров для ідентифікації. Як підкреслює гостя програми, важко навіть уявити собі, як це можна пережити, а потім ці діти просили показати їх по телевізору, щоб росіяни бачили, які в Україні класні діти.

«Ви не розумієте, які талановиті діти у нас в країні. Що вони тільки не роблять... Вони малюють і співають, вони танцюють. Вони таке виробляють. Ми закінчили перед новим роком із моєю партнеркою проєкт «Діти – гордість України», ми стали на сцену у 14:00 і вийшли в 21:30. Діти виступали і виступали. Ми вже вручаємо нагороди, а вони ще підготували. Неможливо дивитися на таку красу», - розповідає Марина Кінах.

Популярні новини зараз

Без згоди не заберуть: хто має імунітет від мобілізації

До школи за новими правилами: кому заборонять навчатись дистанційно

Замість кількох виплат — одна: українцям платитимуть нову соціальну допомогу

Літнім українцям підкинуть грошей: як збільшиться пенсія в залежності від віку

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Співак розповів, чому ракета української ППО опинилася на території Польщі.

Також Знай.ua писав про те, що Кулик розповів, чи може Північна Корея почати Третю світову війну з ядерною зброєю.