Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Угорщина та Румунія (ні з того ні з сього навіть Румунія) вирішили собі захопити Закарпаття. Чому вони впевнені, що Україна програє?

Вони ніби давно поклали око на цю територію, на якусь територію України, зрозуміло, на яку – Закарпаття. Ще давно вони клали око. Розраховували, що Україна швидко впаде, Україна швидко ляже, але тут не в цьому річ. Бачите, ті, хто розгортають ці плани щодо Угорщини та Румунії, це такі, мабуть, радикальні погляди, які несуть небезпеку самим цим країнам.

Вже ми бачимо, що відбувається у Франції… Тобто те саме чекає і ці країни, але якийсь інший може бути сценарій. Тобто розгойдування ситуації що в Угорщині, що в Румунії буде. Наскільки вони впораються із цією ситуацією, сказати важко. На них можуть чекати досить негативні, кардинальні зміни замість того, щоб дивитися на чужі території.

Що чекає на Орбана протягом лютого?

Популярні новини зараз

Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову

В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни"

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Все одно він міцно сидить на прив'язі біля кремля. Тому він намагається режисирувати ситуацію, те, що стосується Європи. Це може бути не цей місяць, це може бути трохи довше, але якісь негативні дії на нього чекають. Я б сказала, що на нього нічого хорошого не чекає. У нього може бути трагічний відхід в інший світ, ДТП, можливо, здоров'я підведе. Це як варіант, якщо він далі так діятиме.

Тобто, партнери України вже готові піти на радикальні дії щодо Орбана?

Думаю, що там буде кремль. Це радикальні заходи з боку кремля щодо Орбана.

Чому кремль може хотіти прибрати Орбана?

Може захотіти, тут карта вибору. А він досить багато чого знає, що зараз не вигідно, якщо Орбан заговорить, це не вигідно кремлю. У цій ситуації Орбан виявляється такою фігурою дуже не надійною для кремля.

Як повідомляв Знай.ua, Ланг розповіла, що ЗСУ чекає на фронті у лютому.

Також Знай.ua писав про те, що Шатилович розповів, якими містами росія битиме ракетами з Північної Кореї.