Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Ця людина пов'язана з політикою, силовими структурами чи бізнесом?

Це у минулому представник силових структур. З погляду бізнесу… Розумієте, у нашій країні все так змішано, що у нас усі займаються бізнесом абсолютно, усі хочуть на чомусь заробити, всі щось комусь продають.

Щодо бізнесу – це страшний аферист, тобто він кинув величезну кількість людей. Це рівень афериста, який кидає банк. Наприклад, відкриває банк, всі люди несуть вклади, банк збанкрутує і величезна кількість людей постраждала, а в нього величезна кількість грошей. Тобто це аферист великого масштабу.

У політику він намагався йти, але у політиці нічого не вийшло, його політична кар'єра мертва. Тут іде дуже цікава карма. Ця людина очолювала чи мала справу з якимись силовими структурами. Можливо, це розвідка. Це людина, яка працювала агентом, шпигуном, і керувала якимсь відділом. Він керував таким розвідувально-шпигунським відділом чи принаймні чиєюсь діяльністю, можливо, не офіційно. Тобто, тут керівництво йде на нього.

Популярні новини зараз

Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

До 500 грн зарахується на картку: ПриватБанк порадував клієнтів

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Цю всю ситуацію створили штучно, і ця людина має якісь свої цілі. Правоохоронні органи ним дуже цікавляться, і йому абсолютно в Україні не безпечно, вже йде обмеження його прав, майна, можливо, кримінальні справи і навіть конфіскація його підприємств та активів. Ця людина знаходиться за кордоном і виконує агентурну роботу.

Як повідомляв Знай.ua, Бюн розповіла, чому Румунія та Угорщина раптом почали говорити про Закарпаття.

Також Знай.ua писав про те, що Шатилович розповів, якими містами росія битиме ракетами з Північної Кореї.