Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Це складна історія. З одного боку, ми маємо пам’ятати, що президент Обама не дав Україні з 2014 року жодної летальної зброї. Нам давали матраци, аптечки і надувні човни. Але жодної зброї нам не давали аж до 2018, коли Трамп прислав перші Javelin», - зазначає Юрій Луценко.

З іншого боку, міркує він, Трамп – дуже специфічний політик, який може змінити свою риторику будь-якої миті. А зараз, підкреслює ексгенпрокурор, він виступає з абсолютно антиукраїнськими гаслами і діями, а в Конгресі закликає не голосувати за фінансування України, що є великою загрозою для нас.

«Але ще раз кажу, Трамп настільки непередбачуваний, що може змінити свою точку зору першої ж секунди очної зустрічі з путіним. От просто не сподобається – оголосить хрестовий похід на москву як продовжувач справи Рейгана», - пояснює Юрій Луценко.

Принагідно гість програми зазначає, що пробував через його радників проштовхнути саме таку ідею. Адже, розповідає він, президент Рейган, який був чи не найсильніший у США, зруйнував імперію зла, Трамп міг би розширити зону свободи по Керч і Хутір-Михайлівський, це би залишилося в історії, він таке любить.

Популярні новини зараз

25-річна блондинка всього за тиждень переспала із сотнею студентів та їхніми батьками: рекорд побито

Ніякої "бусифікації": ТЦК суворо окреслили повноваження

Продай майно – заплати за комуналку: українці вийшли на новий рівень бідності

Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, що може дати Україні дронова коаліція.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, як довго проросійський Фіцо ще буде прем’єром.