Про це вона на каналі «Прогноз».

Лютий. Всі прогнозують і говорять нам страшні слова-ключі, що нас будуть обстрілювати, що зараз буде дуже важка ситуація на полі бою. Як ви бачите, що може статися, чого нам очікувати, що нас чекає в лютому?

Ми маємо розуміти, що люди, які промовляють ці страшні ключі, є їхніми носіями. І коли вони їх промовляють, ці ключі діють на них передусім. І ми можемо обрати: слухати чи не слухати, обирати цю реальність чи не обирати. Ми маємо право.

І ми можемо сказати: «А я обираю іншу реальність. У моїй реальності буде прекрасно, прекрасна погода, я буду насолоджуватися. У моїй реальності тиша. У моїй реальності спокій. І в моїй реальності всі бійці ЗСУ знаходяться у великій золотій світловій піраміді». Ви можете просто уявляти над ними піраміду. А ви знаєте, що піраміда – це взагалі сакральна форма?

Вона зберігає енергію життя, вона зберігає енергію молодості. А якщо у вас є, наприклад, фотографія вашого сина, чи брата, чи чоловіка, який зараз на полі бою, ви можете просто покласти цю фотографію і на неї – сакральну форму піраміди. І все, такий простий ритуал. І ви побачите, що людина буде себе краще почувати, у неї покращиться здоров’я, у неї почне наповнення йти, енергія життя буде.

Популярні новини зараз

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову

"Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

Показати ще

Це дуже важливо. Піраміди не просто так стоять тисячу років у Єгипті, і вони досі стоять і виконують свою функцію для планети. Тому ці древні знання жерців ми можемо зараз використовувати у повсякденному житті, але ми маємо це обрати, це свобода волі. Так, хтось створює свою реальність, але ви можете створити іншу реальність.

Як повідомляв Знай.ua, Бюн розповіла, чому Румунія та Угорщина раптом почали говорити про Закарпаття.

Також Знай.ua писав про те, що Ланг розповіла, хто хоче відставки Залужного.