Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Щодо можливості щось там досягнути з Туреччиною… Ну, хай намагається. Туреччина зараз є бенефіціаром того, що росія виявилася токсичним партнером на міжнародних ринках. Туреччина отримує можливість сірого імпорту, паралельного імпорту, вона завдяки цьому має добрі доходи. І Ердоган робитиме все, щоб так було», - розмірковує Леонід Швець.

За його словами, можна сказати, що Туреччина у цьому плані – Китай №2. Тобто, пояснює експерт, Китай – основний бенефіціар від цього, а Туреччина – бенефіціар №2 за обсягами та можливостями, адже їй доступне не все, що має Китай.

Принагідно гість програми нагадує, що Ердоган вже й дав згоду на вступ Швеції до НАТО. Тобто, міркує він, Ердоган продовжує грати свою улюблену гру: ми найбільш прозахідна країна в ісламському світі, ми найбільш ісламська країна у світі НАТО, тут нічого нового немає.

«І путін тут нічого нового не отримає, правда. Не треба чекати, що Ердоган грюкне дверима, звідусіль піде і скаже: «путін - мій друг». Всі розуміють, що плішивий фюрер потроху втрачає силу. З неминучістю насувається майбутнє. Йому 72 роки, він не дуже молодий чоловік, і попереду ось воно рухається, десь насувається кінець, те, що ніхто не може зупинити», - пояснює Леонід Швець.

Популярні новини зараз

В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни"

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман розповів, хто може посунути Трампа та стати кандидатом від республіканців.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, чи Україна отримає гроші від США: «У нас є план Б».