Про це він розповів на своєму каналі.

Як зазначає експерт, попри те, що ворог сконцентрував сили, підтягує резерви і в них триває мобілізація, видно, що на деяких напрямках підкріплення не встигає за втратами. Тобто, констатує він, російські війська несуть значні втрати, і вони не встигають мобілізованими їх поповнити, але частково це вирішують тим, що кидають у штурм другу і третю лінію оборони.

«Я постійно наголошував і повторюю, що росіяни наступають в одноманітній манері, вони прогнозовані з точки зору застосування наступальної тактики, це можуть бути різні напрямки. Наші сили, як пантера чи дика кішка, причаїлися, їх не видно, вони вичікують, звідки ворог почне рух, і тоді кидаються, щоби їх зупиняти», - розповідає Олександр Мусієнко.

Водночас російські війська, зазначає він, наступають прогнозовано, зокрема, це можна побачити навіть по Куп’янському напрямку, по Бахмутському, Авдіївці, Мар’їнці. За словами експерта, росіяни намагаються малими фланговими атаками просуватися, це тактика малих клешнів.

«Ця прогнозованість дає можливість протидіяти. Вони не змінюють ці підходи, тому що залишається тактика піхотних атак із залученням техніки, плюс авіація. І це дає можливість нашим силам вибудувати оборонні рубежі, плюс посилюється лінія оборонних рубежів, яка зараз буде», - додає Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз

Тарифи на електроенергію: чому у Європі ціни падають, а в Україні тільки зростають

90 днів спокою: які нові правила чекають на військовозобов'язаних

Яких захворювань можна уникнути, з'їдаючи по одному банану на день: ви здивуєтеся

Повістку вручили мамі або бабусі: адвокат пояснив, як діяти в такому випадку

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко заявив, що Україні потрібно продовжувати вражати нафтопереробні об’єкти на території рф, адже це експорт, який дає кремлю гроші на війну.

Також Знай.ua писав про те, що Швець розповів, чим закінчиться запланований візит путіна до Туреччини.