Про це він розповів у своєму блозі.

Як розповідає експерт, нещодавно прессекретар путіна пєсков вибухнув сльозливим монологом про те, що США агресивно тиснуть на Туреччину, це заважає її співпраці з росією, їхнім двостороннім відносинам, і взагалі двом народам дуже боляче через це. Тобто, наголошує він, це говорить про те, що санкції працюють.

«США, Європа здійснила різні санкції проти російських банків, проти всіх платіжних систем, але знайшлися обхідні шляхи, знайшлися обхідні маневри. росіяни відкривали доларові рахунки в Китаї, Туреччині, і ось Держдеп, Федеральна резервна система взялися за банки, почали з Туреччини та Китаю. Турецьким банкам зателефонували і пояснили, що вони роблять взагалі неправильно, приймаючи платежі з росії», - розповідає Михайло Шейтельман.

А далі, продовжує він, у російських компаній почалися масові проблеми, адже турецькі експортери перестали отримувати платежі в лірах і рублях, деякі банки відправляли назад до росії вже прийняті транзакції, пояснюючи, що угоди стосуються заборонених товарів.

«Туреччина хоче заробити на росії, але грошики брати боїться, розуміє, що за це з Америки по голівці не погладять, надішлють листівку з Держдепу, і підете ви під білі рученята в Алькатрас. Я про турецьких фінансистів», - робить висновок Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

"Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка

Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії

До 500 грн зарахується на картку: ПриватБанк порадував клієнтів

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, ЭVA розповіла, які виклики чекають на Україну, окрім війни.

Також Знай.ua писав про те, що Вігірінський розповів, чому новий головком не вирішить проблеми армії.