Про це він розповів на своєму каналі.

Як пояснює експерт, тримати Авдіївку дійсно складно, тому можна припустити, що першочергово задача і не ставилась нашому контингенту військ таким чином. На його думку, задачі ставилися дещо іншого характеру: виснажити ворога, знищити якомога більше його сил і збити наступальний потенціал – це виконується і досягається.

«Тобто вона (ред. – ситуація) розвивається у будь-якому разі таким чином, що російські війська ціною великих втрат десь просуваються, а нашому командуванню доведеться протягом найближчого період ухвалювати певні рішення: чи передислоковувати туди максимально резерви і пробувати там давати ледь не вирішальний бій (я не думаю, що це доцільно), чи відходити на більш вигідні рубежі», - пояснює Олександр Мусієнко.

Також він зазначає, що, коли росіяни перекидають підкріплення до Авдіївки, треба автоматично розуміти, що наше командування ухвалює дзеркальне рішення, аби протидіяти ворогу, ми теж передислоковуємо власні підкріплення.

«Там найбільша кількість обстрілів. Ми можемо сказати, що зараз близько 60-65% всіх бойових зіткнень, які є на Сході, це Авдіївка. Це дійсно так, це переважно найбільший напрямок», - підкреслює Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз

90 днів спокою: які нові правила чекають на військовозобов'язаних

Повістку вручили мамі або бабусі: адвокат пояснив, як діяти в такому випадку

Найталановитіші люди народжуються під цими знаками Зодіаку: які 3 сузір'я вирішують усе

Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко заявив, що все одно наступ росіян вичерпається, їм не вистачатиме резервів, а одноманітні атаки дають можливість ЗСУ успішно їм протидіяти.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, як ЗСУ вдається успішно бити по аеродрому Бельбек.