Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Орбан нічого не отримав, тільки баранячі ріжки і ніжки. І щось він там піниться, розповідає для свого електорату, який він крутий, що на щось він впливає… Ні на що він не впливає. Він хотів контролювати і накладати вето щороку – цього він не отримав. І він хотів отримати свої 6,5 мільярдів, які заморожені на рахунках, - також не отримав. Тому, що він отримав, я вам щойно сказав», - розповідає Георгій Біркадзе.

Принагідно експерт нагадує, що Угорщині не просто так не дали 6,5 мільярдів, на це була серйозна причина – високий рівень корупції в країні, адже Орбан розписує всі ці гроші своїм друзям по кишенях, як його колега з кремля.

«Але хочу сказати, що зараз, на жаль, час таких людей, які пафосні, пафосно розповідають і нічого не роблять. Ну, він такий. Якщо хтось повірив, що зустріч з міністром іноземних справ Угорщини змінить Орбана, то ви дуже помиляєтесь. Тому не чекаємо від нього нічого гарного», - міркує Георгій Біркадзе.

Щодо зустрічі Зеленського з Орбаном, то, переконаний експерт, нашому президенту треба зустрічатися зі всіма, окрім якраз однієї людини, зрозуміло, якої. Тим не менш, зазначає він, якщо зустріч готується, то хай буде, тільки не варто розраховувати, що Орбан приїде до Києва, він надто боягузливий для цього.

Популярні новини зараз

Українцям дозволили не платити військовий збір: кого омине

Ціни на продукти, відсоток із зарплат та "журба" НБУ: як збільшаться витрати українців з 1 жовтня

Яйця їм наші не підходять: ще одна країна просить про заборону продуктів з України

"Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бюн повідомила, що Залужний навряд чи піде у відставку, але все одно, що б не вийшло, йому це піде в плюс.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, чи ухвалять в Україні новий законопроєкт про мобілізацію.