Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

Щодо масштабних кадрових перестановок, які анонсував президент, зазначає експерт, то треба розуміти, що буде йтися про людей, які неефективні на своїх посадах. Зокрема, зауважує він, чомусь же ніхто не говорить про заміну Камишіна чи Федорова, а все тому, що вони ефективно та успішно працюють. Так, констатує експерт, був збій у «Дії» під час відбору на Євробачення, але у всіх додатках, мережах бувають збої.

«Я не можу говорити, як Залужний виконує свою роботу, тому що я не знаю. Але чи маємо ми проблеми на передовій? Маємо. Я про це знаю, я про це читаю, про це мені говорять хлопці, яким я допомагаю щодня. Сказати, що він найкращий і кращого не можна знайти… Я вважаю, що це не так. Чи може бути кращий, ніж Володимир Олександрович? Я думаю, що може бути, але ще пошукати потрібно», - міркує Георгій Біркадзе.

Тому, стверджує він, не потрібно сьогодні робити трагедію щодо ситуації із Залужним, що це буде кінець, якщо його звільнять. За словами експерта, він не виступає ні за те, щоб Залужного залишили на посаді, ні за те, щоб зняли, це має вирішувати той, хто його призначив, - президент.

«Чому із цього потрібно робити таке шоу, щоб потім про це говорила вся росія? Навіщо ви це робите?», - підкреслює Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз

Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна

Головне за 22 вересня: пенсію збільшать, повістки прийдуть поштою, курс долара шокує, а українці отримають ще одну платіжку

Нижче вже не буде? Озвучено курс долара на кінець осені

Яйця їм наші не підходять: ще одна країна просить про заборону продуктів з України

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Потапенко розповів, чому в Україні не спрацювали регіональні стратегії розвитку.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, як Орбан погодився на виділення допомоги Україні.