Про це він розповів у програмі «Культ особистості».

За словами експерта, стратегічна підтримка США Україні двопартійна – і республіканців, і демократів, просто напередодні виборів кожна партія і їхні політичні лідери, які зараз беруть участь у праймериз, піднімають згідно з їхніми соціологічними дослідженнями різні популярні теми і навколо них набирають собі бали.

«Ось і все, не більше. А стратегічна політична підтримка Білого дому і обох партій, які формують Конгрес, і республіканців, і демократів, є по відношенню до України так само, як і по відношенню до Ізраїлю. Тому не сумнівайтесь, допомога Україні від США буде», - стверджує Андрій Новак.

На думку гостя програми, тут та сама аналогія з ЄС: була давно анонсована сума у 50 мільярдів євро, процедурні затримки, Угорщина проти, торгує для себе чергові пільги від ЄС, то вже нібито підключається Словаччина, тому що і там, і там перемогли проросійські політики, але далі все вирішилось.

«Але це не більше, ніж процедурні моменти також напередодні виборів у тих же Угорщині і Словаччині. Коли виборчі перипетії пройшли, ми отримали рішення ЄС, всіх органів ЄС про виділення Україні 50 мільярдів, конкретно розбита на 3 напрямки ця сума, на 4 роки. Все, як і планувалось, проголосовано. Те саме буде і із США», - підсумовує Андрій Новак.

Популярні новини зараз

Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все

Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам

Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Дмитрієва розповіла деталі закону про збереження репродуктивних клітин військових.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко пояснив, чому треба розвивати безпілотну складову армії.