Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Який ще план хочуть вороги втілити в життя?

Запускати інформацію про Зеленського, про його дружину масово, що не туди йдуть кошти, не туди витрачають. Оббріхувати, так, щоби зняти його з влади, підняти бунт. Зараз будуть дзвінки колишнім правлячим українським верхівкам, щоби піднімали людей, виводили в центр проти влади, за Залужного.

Нам не потрібно вестися. Все нормально буде із Залужним. Може, він не буде такою публічною фігурою, але він буде допомагати, він буде брати участь. Просто за вимогою західних партнерів вимушено прийняли такі міри. Зеленському прийшла догана, де зникає зброя, де зникають кошти, чому вони в росіян.

Мені показують, що є якийсь в Україні дуже розумний молодий хлопець, його вік невеликий, але він зараз розробляє щось, придумав таке, що, коли багато дронів чи ракет, по колу відстрілює автоматично і хаотично в різні боки. От потрібно таку систему розробити, тому що є план у росіян запустити одразу велику кількість дронів.

Популярні новини зараз

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Показати ще

Потрібна система, яка відбиває літаки. Готують вони літаки, невелику кількість але літаки мають бути біля кораблів. Кораблі несуть велику загрозу. На щастя, наші військові їх топлять дуже швидко, і це їх дуже бісить, от прямо дуже. У тих кораблях велика кількість була хімічної зброї, небезпечної, дуже небезпечної. І я бачу ще якийсь буде корабель.

Як повідомляв Знай.ua, Ланг розповіла, чи зможуть українці взяти верх над демонічною силою росіян.

Також Знай.ua писав про те, що Бюн розповіла, чому Україні затримують постачання зброї і чи отримає її Сирський.