Про це він розповів на своєму каналі.

«Він задоволений, йому показують, от вона, «мощь». Ну, покажіть ці танки. Я пам'ятаю, на Купянсько-Лиманському напрямку таких кілька «Проривів», здається, близько 12 одразу було знищено. Це тільки на одній ділянці, де вони лізли ними минулої осені. Наші сили їх просто знищували у великій кількості», - зазначає Олександр Мусієнко.

За його словами, зараз з’являється все більше засобів ураження, якщо раніше це була артилерія, протитанкові засоби, то зараз це ще й дрони, тому зросла можливість вражати, і наші сили доволі-таки добре справляються. Зокрема, зазначає експерт, на гарячих напрямках, де росія активно застосовує свою бронетехніку і зокрема танки, втрати росіяни мають доволі-таки суттєві.

А щодо загалом їхнього танководства і ось цих виробництв, що відбувається, розповідає він, росія розраховує, що на 2024 рік вони можуть сумарно поставити 1000 танків. Як зауважує експерт, тут йдеться і про відновлення старих танків, тільки шкода, що путіну не покажуть, як вони їх розбирають і з трьох роблять один.

«Побачимо, тому що рік тільки починається насправді, і тут важко робити оцінки, що їм вдасться. Виробництво у них є, воно зменшилося істотно, плюс зменшилися комплектуючі, компоненти, які раніше були і постачалися з Франції, інших європейських країн переважно. І зараз їм довелося дещо переходити на скромніші варіанти і оснащення власних танків», - розповідає Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз

Головне за 22 вересня: пенсію збільшать, повістки прийдуть поштою, курс долара шокує, а українці отримають ще одну платіжку

Нижче вже не буде? Озвучено курс долара на кінець осені

Найталановитіші люди народжуються під цими знаками Зодіаку: які 3 сузір'я вирішують усе

Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко пояснив, чому Китай почав змінювати свою нейтральну позицію щодо війни в Україні.

Також Знай.ua писав про те, що Золотарьов пояснив, чому звільняти Залужного зараз було поганим рішенням.