Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

До речі, хочу сказати, після Навального ще якийсь посадовець на росії помре. Після Навального ще хтось піде, це буде пов’язано з його смертю. Іще хтось піде, людина, яку знають, яка дуже багато каже.

Навального вбили чи він помер від поганого здоров’я?

У нього були проблеми зі здоров’ям, почнемо з цього. Мені показує таємницю. Проблеми зі здоров’ям були, ну, він не стара людина, але щось було. Диявол і Верховна жриця закриває. Тут не напряму. Тобто я не можу сказати, що прямо підійшли, його задушили чи іншим знаряддям вбили. Але докладалися до цього руки, тому що тут є Диявол, без гріхопадіння тут не обійшлося.

І Верховна Жриця закриває інформацію. Чимось таємним. Але те, що докладали руки – так. Якось поступово, потрошки, кожного дня, можливо, періодично, якось докладалося. Це не було миттєво. Це поступово докладалася якась сила для того, щоб таке відбулося. Тоді виходить, так, вбили.

Популярні новини зараз

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Показати ще

Дивіться, у людини були проблеми, скажімо, із серцем. Знаючи це, можливо, щось підсипали, і без того хворий орган доводили до такого стану, коли некоректно працює або щось відбувається погане. Саме туди було націлено щось, скажемо так, «допомагали». По Дияволу, однозначно, «допомагали».

Як повідомляв Знай.ua, Бюн розповіла, чому Україні затримують постачання зброї і чи отримає її Сирський.

Також Знай.ua писав про те, що Атаманова попередила про нові інформаційні кампанії рф і ризики з повітря і моря.