Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

За словами експерта, Навального однозначно вбили у в’язниці, і це відбулося не в один момент, що хтось прийшов і вдарив його по голові, ні, його могли труїти щодня, і ось дотруїли. А відповідальний за це, констатує він, режим терориста №1 путіна.

«А чому про це треба було відразу говорити? А навіщо говорити у березні про це, коли вже будуть вибори і люди можуть вийти качати ситуацію? А сьогодні, якщо хтось почне качати ситуацію, ще є час це все загасити. Тому вирішили відразу про це говорити», - пояснює Георгій Біркадзе.

Якщо розглядати цю ситуацію цинічно, міркує він, то вбивство політв’язня Навального у в’язниці продемонструє Заходу ще раз, із ким вони мають справу у росії, що весь кремль – це збіговисько терористів, і путін серед них головний. Хоча, зазначає експерт, у нас тут щодня стільки людей гине через війну, що Захід давно вже це мав зрозуміти.

«А мінус, я вважаю, що у самій російській федерації зараз більше людей будуть розуміти, що не потрібно говорити, потрібно закрити рота і не критикувати владу, тому що може статися так же, як це сталося з Навальним», - додає Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз

Пенсіонери у паніці через нові вимоги: як не втратити останні копійки

Повістку вручили мамі або бабусі: адвокат пояснив, як діяти в такому випадку

Яйця їм наші не підходять: ще одна країна просить про заборону продуктів з України

Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе пояснив, що для вирішення якихось проблем не обов’язково блокувати кордон, можна ж домовитися і підписати якийсь меморандум.

Також Знай.ua писав про те, що Томенко прокоментував діяльність правоохоронних органів в Україні і пояснив, де вони не вписуються у свою роль і виконують не ту роботу.