Про це він розповів на своєму каналі.

«Вдалося нашим військам витягти значну кількість резервів ворога і методично знищувати саме на цьому напрямку, не дати їм розвивати успіх на інших напрямках, аби була надзвичайно складна критична ситуація і там. Тобто це ті досягнення, які будуть в активі, і велика шана і подяка оборонцям Авдіївки за те, що вони зробили, знищивши в такій кількості ворога», - пояснює Олександр Мусієнко.

До того ж, зазначає він, очевидно, що вихід ЗСУ з Авдіївки прикривався засобами ППО, зенітно-ракетними комплексами, тому що командувач Повітряних сил ЗСУ генерал-лейтенант Микола Олещук повідомив про збиття двох російських Су-34 і одного Су-35. Очевидно, міркує експерт, із Су-34 запускали керовані авіабомби, а Су-35 здійснював їхнє прикриття і охорону.

«Це дуже важлива новина, яка свідчить про те, що були задіяні сили, підрозділи, що цей відхід готувався. І те, що було знищено три літаки, теж дуже важливий епізод, це може свідчити ще й про те, що у нас, можливо, змінюються деякі підходи і йде трансформація того, що певні засоби ППО можуть діяти ближче до лінії фронту, аби там прикривати наші війська», - міркує Олександр Мусієнко.

Як повідомляв Знай.ua, Стелла заявила, що після Навального ще якийсь посадовець на росії помре.

Популярні новини зараз

Пенсіонери у паніці через нові вимоги: як не втратити останні копійки

Тарифи на електроенергію: чому у Європі ціни падають, а в Україні тільки зростають

Літа залишилось зовсім мало: українцям варто готуватись до похолодання

Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці

Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко прокоментував фотографії радісного путіна, де йому показали танки «Прорив» і розповів, чи є тут насправді чому радіти.