Про це він розповів на каналі “Особистість з Сергієм Дойком”.

“Неможливо визначити майбутнє, користуючись інструментарієм сьогодення. Можна лише подивитися, що буде завтра з сьогоднішнім продовженням, і тому ми намагаємося працювати з різним інструментарієм. Ми дивимося на продовження сьогодення і намагаємося доторкнутися до того, що справді є майбутнім”, - повідомив Віталій Кулик.

За словами футуролога, зараз науковці намагаються зазирнути не тільки в завтрашній день, а й у післязавтра, користуючись різними способами. Як зазначив Віталій Кулик, при цьому важливо зважати, що у майбутнього завжди є множинність.

“Ми можемо говорити про ціле різноманіття сценаріїв, які можуть статися завтра. Тому, коли я чую, що є один тільки сценарій, так не буває. Завжди існують якісь фактори, які не враховані, які потім впливають на загальну картину”, - заявив Віталій Кулик.

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Борис Тизенгаузен розповів про нову загрозу з боку росії: "Все вже на фінальній стадії".

Популярні новини зараз

"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими

Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані

Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки

Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що Марія Ланг розповіла, що нас чекає на фронті та у міжнародних відносинах: “Березень буде дуже гарячим”.