Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

Передусім експерт зазначає, що йдеться не про вибори, це процедура визначення путіна як директора російської федерації, а тому навряд дії Легіону «Свобода Росії» якось вплинуть на це все. Принагідно він згадує слова Джугашвіли, який казав, що вибори не важливі, тому що вирішують не ті, хто голосують, а ті, хто рахують, отож, у росії все одно намалюють необхідні путіну результати.

«Я згодний з тим, що каже «Свобода Росії», що дійсно єдиний шлях, як можна звільнити цю країну від путіна, - це зі зброєю в руках іти і робити все, щоби режим путіна впав. Я іншого не бачу і вважаю, що воно обов'язково буде», - стверджує Георгій Біркадзе.

Щодо ставлення цивілізованого світу до цих виборів путіна, міркує він, то Захід це визнає, а загалом скоро побачимо, як розвернеться ця ситуація, ще не довго залишилося. Як пояснює експерт, не можна забувати, що на Заході є Орбан і Фіцо, це такі прихильники путіна.

«Вони можуть тільки що зробити? Бути дуже занепокоєними. Є там стадії: дуже, потім дуже-дуже-дуже занепокоєні… Якщо вони хотіли би не визнавати путіна і хотіли би нас потримати, я вважаю, ми повинні були вже отримати і F-16, і Taurus, і інші ракети, і ракети не 5-10 штук, а отримати 100, 200, 300 ракет. Тоді би в нас була інша розмова», - підкреслює Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, як змусити росіян вийти нарешті на протести проти путіна.

Також Знай.ua писав про те, що Бюн розповіла, чи справді в Криму буде спекотно, як обіцяв Буданов.